Post 397: Bill

L'huracà Bill ha estat el primer huracà de la temporada de ciclons tropicals a l'Atlàntic Nord del 2009, es va formar al mig de l'Oceà Atlàntic i segueix intensificant-se abans de tocar la costa nordamericana, ja que ell mateix té una trajectòria paral·lela a aquesta.
Molts creuen que pot ser la mà dreta del Katrina, huracà de categoria 5 que va devastar el centre-est d'estats Units. Ara Bill ha arribat a la categoria 3 de forma molt ràpida, però segons tots els models aquests no tocarà terra al tenir un trajecte per l'aigua ara bé afectarà les Illes Bermudes moment en el qual arribaría a categoria 5.

La tormenta tropical Bill es va formar entre els dies 11 i 12 d'agost i el seu desenvolupament ha estat immiment en aquesta estada, doncs era conseqüent que pogués prendre categoría d'huracà amb molta facilitat segons el Centre Nacional d'Huracans.


El dia 15 d'agost, aquest centre registrà una alta intensitat i força de la depressió, a la que sel i ha d'afegir o canviar la seva denominació perl a de Tormenta Tropical Severa.

El dia 16 d'agost, aquesta tormenta, tenia vents de 80 km/h, el que ja el classificava com a huracà de categoria 1. Amb molt poc temps el dia 17 ja augmenten els seus vents fins als 120 km/h.

0 comentarios: