Post 318: el paisatge favorit de Catalunya

Quin és el paisatge favorit de Catalunya? Aquest és el repte que els proposa TV3 a partir de dimarts que ve. Un total de 24 persones conegudes explicaran quin és el seu i, al final, tothom podrà votar per triar el millor.

En cada capítol, es mostren tres paisatges i els teleespectadors triaran el seu preferit. Al final de la sèrie, l'audiència decidirà quin és "El paisatge favorit de Catalunya" entre els 8 finalistes. Dirigit per Francesc Pou i presentat per Raquel Sans, el programa mostrarà 24 personalitats destacades que ens ensenyen la seva zona preferida, totes ben diferents.

La llista de guies d'aquests recorreguts per Catalunya, amb panoràmiques espectaculars, inclou, entre altres noms, els d'Antoni Bassas, que mostra Collsacabra; Benedetta Tagliabue, a Montserrat; Peret, al litoral de Barcelona; Jordi Pujol, al Baix Maresme; Pasqual Maragall, a l'Empordanet; Carles Reixach, al Montseny; Carme Ruscalleda, al Pedraforca; Lluís Gavaldà, a Tarragona; Joan Barril, a la Garrotxa, i Josep Vallverdú, a Lleida.

S'ha rodat en alta definició, grues i càmeres especials des de l'helicòpter. Han estat 80 dies de rodatge durant 5 mesos. Al web, tothom podrà enviar fotos del seu paisatge, i també en sortirà una guanyadora.

"El paisatge favorit" es podrà veure cada dimarts a la nit, per TV3, poc després de les 10 del vespre.

0 comentarios: