10 anys de Google

Avui parlaré una mica d'aquest buscador d'internet que s'ha acabat convertint, per a molts, en la pàgina d'inici del seu navegador. Hi ha qui creu que si no ho trobo el google realment no existeix.
Això em fa recordar una mica que passava quan el google era tant sols un projecte en una habitació d'un campus universitari.
L'inici de la xarxa es feia a través de navegadors com "yahoo", "altavista", "olé", "hispavista" eren portals rudimentaris però que t'oferien informació variada. Lo curiós del cas era que a vegades una mateixa consulta feta en dos buscadors diferents obtenia resultats diferents i sense connexió entre ells.
Això vulguis o no té que veure amb l'hegemonia de Google el qual a poc a poc a anat deixant marca amb el seu "Powered by Google" en molts dels principals buscadors.
Dins del subdomini que han obert per a recordar aquest desè aniversari i podeu trobar una línia temporal amb els principals esdeveniments lligats al google.
Web 10 anys de google
Ara qui més qui menys tots han tingut un blog a blogger, un àlbum de fotos a picassa, un compte de correu a gmail o utilitza el calendar per a disposar d'una agenda ordenada. El google ja forma part de la nostra vida. Disfruteu una mica.

0 comentarios: