Dexter

Aquesta setmana he començat a veure una sèrie que ja van per la tercera temporada i que a casa nostra emet una cadena que no miro mai però que gràcies a internet pots veure quan tu vulguis. Genial.

Ja fa temps que no he cregut en les sèries noves, estava una mica estancat a les històries que ja tenia començades i que sabia que m'agradaven i on volia continuar somiant. Últimament Showtime m'ha anat convencent d'un bon repartiment, unes bones històries, ho van fer amb "The Tudor" que recrea el regnet d'Enric VIII i ara amb Dexter, un forense especialitzat en sang del Departament de Policía de Miami.
Dexter és un novio fidel, un bon padrastre, un germà confident i un freaky de la sang. A més a més és un psicòpata que al acabar el seu torn a la comissaria busca a criminals qüestionables per a la seva particular moral i desfer-se així d'ells: és un assasí en sèrie.
L'únic que coneix el seu secret és el seu pare adoptiu qui li va donar un ètica i un modus operandi per a executar els seus crims, o la seva "particular justícia" al donar-se'n compte de que l'instint d'assassí del seu fill adoptiu era impossible d'evitar, decidí educar-lo per a treure'n profit "personal" habilitat i aportar-li un codi d'actuació enfocat a perseguir i eliminar a aquells assassins que havien aconseguit eludir l'acció de la Justícia.
Una sèrie genial, ben feta, un guió molt ben pensat, uns comentaris del protagonista i a la vegada una caràtula molt original. El protagonista és un dels germans dels tanatoris més coneguts "A dos metros bajo tierra". Recomanable.

0 comentarios: