Huracà Hanna

Si fa uns dies estavem parlant de l'huracà Gustav ara un cop convertit en Tempesta Tropical toca parlar de l'huracà Hanna que continua desplaçant-se a poc a poc per l'oceà Atlàntic.
L'huracà Hanna s'ha anat fent més fort mentres es desplaça per les Bahames i els vents han augmentat fins a ratxes màximes de 130 km/h, segons el Centre Nacional d'Huracans (CNH) d'Estats Units.

De moment és un huracà de categoria 1 i ja s'ha emés un avís per pluges i vent intens al sud-est de les Bahames i les illes Turques i Caicos.
Hanna és el quart huracà de la temporada ciclònica de l'Atlàntic i ha estat desplaçant-se durant les últimes hores, però es pronostica que es desplaça cap al sud sud-oest a una velcoitat mitjana de 6 km/h.
Fins a data d'avui ja s'han format 9 tempestes tropicals de les quals 4 han desenvocat a huracà: Bertha, Dolly, Gustav i Hanna.

Pel que fa a Nova Orleans continuen sota l'alerta i la por a que els dics de contensió del riu Mississipí no aguantin la crescuda i la força de les onades. Unes onades que han arribat a superar els 5 metres d'alçada.

0 comentarios: