Choose life 'tria viure'

Dilluns, primer dia de la setmana i carregat d'energia os presento aquest video.

La sorpresa ha estat en veure el video estava bloquejat per la Sony de manera que si voleu veure'l en més qualitat aneu directament a aquest enllaç: http://es.youtube.com/watch?v=6wsCZ7Ft_Z8.
La inspiració de George Michael per a la cançó fou una nota gargotejada del seu company Andrew Ridgeley per als pares d'Andrew. Com tots debeu saber les cançons del grup han estat polèmiques tranctant temes sobre la desocupació, matrimoni jove, batalles entre pares i fills... amb aquest single resorgien amb un comriure, una roba escandalosa i un tarannà més positiu.
La samarreta desgastada que portaven "choose life" era originalment un esglògan que apuntava contra la drogoaddició i al suïcidi. En un moment del video George Michael apareix amb uns guants lluminosos que més tard es convertiren en un element molt buscat als anys 80.
En la meva memòria apareix aquesta cançó per primera vegada quan em van regalar per reis un 'organo Casio'. Era la cançó que apareixia en la DEMO!

Recordo que per molts anys que vaig tenir l'organo a casa tant sols vaig aconseguir tocar correctament quatre cançons de les quals tres eren nadalenques i no tenien gaire més partitura que un full de la llibreta de música.

0 comentarios: