'què hi fas aquí que no estàs de vacances'

Molts m'heu anat preguntant aquest darrer cap de setmana per què no estava de vacances? doncs el motiu, en tindré de vacances però molt curtes i just la setmana de l'11 d'agost, així que fins llavors em tindreu aquí postejant cada dia.
El cap de setmana ha estat tranquil si ho comparo en d'altres dies on el moviment és més accentuat. Avui no tenia que llevar-me a les 5 del matí però ho han tornat a fer... els meus ulls s'han ben obert, però després d'uns quants tombs pel llit he tornat a agafar el son.
Com que la gent està de vacances és un bon moment per llegir, fer escapades i fins i tot en els llargs trasllats en tren on podem tenir l'oportunitat de mirar alguna cosa al portàtil hos recomano una sèrie que he descobert fa molt poc i que m'està agradant força.
Showtime va presentar fa 3 temporades 'Weeds' (males herbes). Aquesta sèria és una comèdia senzilla sobre una mare soltera (Mary Louise Parfer) que ven marihuana a la ciutat jardí d'Agrestic, Califòrnia. La sèrie exposa els bruts secrets darrera cada tanca del carrer, la relació entre les mares, amb la seva proveïdora... una sèrie genial! si més no la capçalera.

A més a més, les temporades tenen 10 capítols cada una de 25 minuts, què més bó! ah! i que Showtime estigui al darrera, per a mi, és una garantia d'èxit.
-----
* títol del programa d'estiu d'Andorra 1

0 comentarios: