Windows XP tanca la sessió

Avui hem conegut que el Windows XP arriba al seu final. Aquesta versió acaba de complir els 7 anys de vida i creieu-me que és tot un rècord en la història de la informàtica. Com jo molts vam iniciar-nos en ordinadors on ni tants sols hi havia colors i el més similar a un processador de textos es deia Editor i més endavant Framework III.

La sorpresa ha estat meva quan escrivia aquest post i he buscat una captura del Framework III, navegant per la xarxa he topat amb Framework una web que encara avui en dia segueixen tirant endavant aquest programa! De fet no he aconseguit descarregar ni una demo però si que he vist una captura de pantalla!
En el seu moment el Framework III va estar disponible fins i tot en català! i estem parlant dels anys 93!.

El seu successor de tot plegat ha estat el Windows Vista que ha tingut una entrada complicada des de fa un any i mig, per més que se n'han venut 140 milions d'exemplars. Especialment greu per a Microsoft és la resistència de moltes empreses a deixar l'XP i a molts particulars que s'han estancant després de provar la nova versió i han retornat a l'anterior.
Malgrat tot no hos espanteu! diuen mantenir el servei fins al 2010 per als usuaris individuals, de fet el rerefons és preparar l'arribada del Windows 7, la successió del Vista.
Veure com han evolucionat les coses es a vegades melancòlic ja que ens deixa un regust de boca i ens fa ficar la pell de gallina perquè els sentiments gairebé oblidats apareixen a flor de pell.

Evolucionar, aquesta és la premissa de la nostra espècie que portem injectada dins del nostre ADN. Evolucionem a través de la relació amb els altres, evolucionem quan ens enfrontem a situacions adverses que ens obliguen a buscar solucions ràpides. I tu? quan evoluciones?

0 comentarios: