Obert per vacances

Avui començo el que podríem dir unes petites vacances. Bé més que vacances és una petita treva en el dia a dia quotidià en que intentaré ficar una mica d'ordre a tot plegat.

Deixeu-me aclarir abans el títol del post. El blog el deixaré obert perquè cada dia, ni que estigui mig desconnectat continuaré treballant en d'altres coses i per tant continuaré escrivint un tema nou cada dia. No gens menys potser algun dels propers posts (fins dilluns que ve) sigui lleugerament més breu i simplificat. Em prendré aquesta llibertat! ;-)
Durant molt de temps les vacances han estat per mi marxar lluny, deixar endarrere bona part del que m'acompanya i explorar un nou destí, de més petit les vacances eren anar a la platja amb la mare, el pare, la Marta i algun cop amb els tiets d'Alguaire i la padrina.
Ara ja no són així les vacances. Des de fa uns quants anys les vacances les he dedicat i continuo dedicant-les-hi al projecte de la Història Gràfica, no os podeu pas imaginar el munt d'hores que necessita per seguir funcionant, però són hores que inverteixo molt content!
Aquest anys les vacances seran de retrobament, anar a veure una persona que feia molt de temps que no veia, asseure'm a la vessant del Tossal i mirar enllà fins veure on m'arriba la mirada, buscar llocs nous, redescobrir llocs del passat i el més important: aquestes vacances seran per a inventar històries.
Unes històries que fa temps que em ronden pel cap i que millor que aquests dies per a explicar-vos-les. Tota història té una part de realitat i una part de ficció, el que avui comença són històries que només els més propers a cada una d'elles podrà desdibuixar-les. Comença l'aventura.

0 comentarios: