Post 135: La temporada d'esquí comença una mica més abans que mai

La neu ha arribat abans d'hora i les estacions d'esquí podran obrir abans del que és habitual. La de Masella ha anunciat que obrirà part de les instal·lacions aquest mateix cap de setmana perquè, a més de la neu primerenca, el temps permet fer neu artificial a les cotes més altes de l'estació.

La direcció de Masella ha decidit posar en marxa quatre remuntadors entre els zones de la Tosa i Coma Oriola i obrirà catorze pistes amb gruixos de neu que oscil·len entre els 30 i els 80 centímetres. L'estació veïna de la Molina preveu obrir el complex el dia 29 de novembre, però no descarta avançar la temporada al dia 22.

Els aficionats a l'esquí ja poden equipar-se i anar a la muntanya a gaudir de la neu i l'esport. Ho podran fer en una data ben excepcional, ja que no és habitual poder esquiar a principis de novembre. L'estació de Masella ha anunciat que posa en marxa quatre remuntadors i catorze pistes situades entre Tosa i Coma Oriola, la part més alta del complex, ja que es troba entre els 1.900 i els 2.500 metres d'alçada.

L'estació de la Molina també obrirà abans del pont de la Puríssima. La direcció treballa amb la previsió del cap de setmana del 29 de novembre, però no descarta fer-ho el cap de setmana anterior.

0 comentarios: