Post 101: Softcatalà fa 10 anys

Si fa uns dies parlàvem de que Google complia 10 anys, ara és el torn de Softcatalà.
.
10 anys són molts i més en el món d'internet, i encara més quan la teva intensió és promoure el català a les noves tecnologies. El naixement d'aquest grup era la traducció del Navegador, la versió 4.03 del popular (en aquella època) Netscape. Ara Netscape ha donat pas al Firefox (grup Mozilla) que ben aviat canviarà el seu nom per a la nova revolució dels navegadors de la xarxa.
El navegador va ser una revolució, fou molt utilitzat a tot arreu i trigà molt en quedar desfasat. No és com ara que cada dos per tres ja tenim que actualitzar el programari. Abans trigava mesos en sortir una nova versió. Bó o dolent els canvis sempre s'han d'aplicar a la nostra vida.
Renovar-se o morir no recordo qui ho va dir, però ho va ben encertar. Tinc tan mala memòria que en aquests moments sóc incapaç de dir si aquesta frase va ser pronunciada per algú cèlebre o per qualsevol karquinyoli.
En tot cas, m'he ben submergit en aquest petit espai i tinc la ferma intenció d'anar-lo completant. De moment nova plantilla, nou núvol de tags i més coses que vindran. Espero que faci la sensació de ser més complet i interessant.

0 comentarios: