274/98

Avui és 1 d'octubre. És el 274è dia de l'any i a la vegada estiu llegint el 98è post del meu blog. Evidentment que han passat moltes coses durant aquests 274 dies però jo només hos puc acostar a un simple clic als darrers 98.
Superar la línia psicològica de les 100 publicacions és tot un repte. Sembla que fos ahir aquella tarda d'estiu en la que estava sol a casa, després d'haver anat a la platja durant el matí. Iniciava amb un post dient que una nova aventura començava i aquí la teu, 98 dies més tard.
Faltes 2 dies per arribar al número 100 i hi ha canvis a la vista. El més imminent és la nova imatge de la capçalera que com hos podeu haver anat fixant la canvio cada mes.
A partir del número 100 hi hauran canvis sobretot en l'etiquetatge dels posts i a la vegada en els títols. Quan es tracti merament d'un post que segueix la mentalitat del blog trobareu el títol així:

Post 103: La pluja de tardor

Per mi la tardor es de color marró però els "Blue October" me la fan veure d'una altra manera amb el seu "Calling You".



Potser os semblarà una redundància però crec que és un canvi a nivell individual que m'agrada. Les etiquetes les intentaré simplificar, no tant detallistes com ara, però això trigarà una mica més.
Finalment la imatge de la web en general, el disseny i l'organització la mantindré durant un temps, m'agrada i funciona bé i com diuen els publicistes: quan una cosa funciona més val no tocar-la.
Fins demà.

0 comentarios: