Post 104: Decàleg de la "bona sort"


1a. La sort no dura massa temps, perquè no depen de tu. La Bona Sort la crea un mateix, per això dura sempre.

2a. Molts són els que volen tenir Bona Sort, però pocs els que decideixen anar a buscar-la.

3a. Si ara no tens Bona Sort potser és perquè les circumstàncies són les de sempre. Per a que la Bona Sort arribi, es necessari crear noves circumstàncies.

4a. Preparar circumstàncies per a la Bona Sort no significa buscar només el benefici propi. Crear circumstàncies per a que d'altra gent guanyi atrau a la Bona Sort.

5a. Si deixes per a demà la preparació de les circumstàncies, la Bona Sort pots no arribarà mai. Crear circumstàncies requereix donar un primer pas... fer-ho ara!!.

6a. Encara sota les circumstàncies aparentment necessàries, a vegades la Bona Sort no arriba. Cercar en els petits detalls circumstàncies aparentment innecessàries..., però imprescindibles!

7a. Als que només creguin en l'atzar, crear circumstàncies els resulta absurd. Als que es decideixin a crear cicumstàncies, l'atzar no els preocupa.

8a. Ningú pot vendre sort. La Bona Sort no es ven. Desconfia dels venedors de sort.

9a. Quan ja hagis creat totes les circumstàncies, tingues paciència, no abandonis. Per que arribi la Bona Sort, confia.

10a. Crear Bona sort és preparar les circumstàncies a l'oportunitat. Però l'oportunitat no és qüestió de sort o atzar: sempre està allà!

Com a síntesis
Crear Bona Sort únicament consisteix en: Crear circumstàncies! El nou origen de la Bona Sort és crear circumstàncies, la Bona Sort només depen de tu, a partir d'ara, tu també pots crear Bona Sort!


---
Extret del llibre "La Buena Suerte" de ROVIRA CELMA, Àlex i TRIAS DE BES, Fernando, publicat per Empresa Activa, Barcelona, 2007

1 comentarios:

Anónimo dijo...

M'ha agradat això de la sort, i demà al matí començaré a crear noves circumstàncies ;) pq com més circumstàncies més oportunitats... i per tant més possibilitats de topar amb la bona sort :)

muàks!

M.S.S